top of page
céges image fotózás
A cégeteknek története van

Növeljétek konverziós számaitokat a céges image fotózás eszközével!

Sajat_2020_color-1_final.jpg

🙌 Szia, Attila vagyok.
Csapatommal céges image fotózással foglalkozunk Budapesten és országszerte, több mint 10 éve.

Tudtad?

A történetmesélés, vagy storytelling az emberiséggel egyidős. A történet-hallgatás serkenti a jobb agyféltekénk működését, azt, amely a kreativitásért, az érzésekért, sőt, a humorért is felel. 

Története van a sikernek, a kudarcnak, egy ötletnek, egy személynek, sőt, a Ti cégeteknek is. Amennyiben cégetekről betekintést engedtek a "kulisszák mögé", sokkal elkötelezettebb vásárlóitok lesznek, a partnereitek sokkal könnyebben választhatnak Titeket, valamint a storytelling egy hatékony employer-branding eszköz is, tehát a leendő kollégáknak is szimpatikusabbak lesztek.

céges image fotózás

3 egyszerű érv, hogy miért én vagyok az ideális céges image fotós számotokra

10 éve vagyok a fotós szakmában

Több tucat céggel dolgoztam már az évek során, legyen szó ételfotózás, termékfotózás, vagy céges portréfotózás területéről. A céges image fotózás komplex folyamat, minden célterülethez magasfokú szakértelem szükségeltetik, ezért ha engem választotok igyekszem tapasztalatomat maximálisan kamatoztatni Nálatok.

Nálam mindent megtaláltok egy helyen

Mint említettem, 4-5 féle részterületben van már tapasztalatom a fotózásban. Amennyiben tehát engem választotok, elkészítem cégetek minden szükséges fotó anyagát, legyen szó portréról, termékfotókról, vagy enteriőr képekről.

A fotózás velem nem költség, hanem befektetés

Nem szeretem a kliséket. Olyan fotókat készítek cégetekről, amelyek leendő ügyfeleitek figyelmét felhívják és képesek lehetnek azt megtartani. Egy jó fotó hibátlanul előmelegíthet egy sales meetinget, ezáltal sokszorosára növelve a konverziós számaitokat.

Csak 2 perced van?
Akkor ez a bemutatkozó videó neked szól

Works

Cégek, akiknek már segítettem a céges image fotózás eszközével