Rendezvényfotózás

Budapesten és az ország egész területén!

🙌 Szia, Attila vagyok.

Rendezvényfotózással foglalkozom cégek számára Budapesten és országszerte, több mint 10 éve.

Megbízhatóság,

10 éves tapasztalat

Egy rendezvény egyszeri alkalom, így nem lehet hibázni. Ha engem választotok, egy olyan tapasztalt szakemberrel fogtok dolgozni, akire bármit rábízhattok.

A határidők betartása, pontos leadás

A képeket maximum 3 munkanapon belül leadom nektek kész formában, utómunkával ellátva, pontosan akkor, amikorra megbeszéltük.

Egyedi látásmód

Az évek során volt időm kikísérletezni a saját stílusomat, látásmódomat. Olyan fotókat készítek, amelyek az emberek figyelmét felhívják és képesek azt megtartani. 
👀 Tekintsd meg rendezvényfotós munkáimat
 

Ügyfeleim mondták

Attila egy nagyon nyitott, elképesztően rugalmas, profi szakember, valódi szenvedéllyel a fotózás iránt. Szeret "out-of-the-box" gondolkodni, nagyon jól megérzi, hogy hogyan kell karakteressé tenni akár egy átlagos témát is. Közös munkánk mindig zökkenőmentesen zajlik, igazi gondolatolvasó, aki pár mondatból is első megérti hogy mire van szükségünk a képeken.

Már több éve dolgozunk együtt Attilával. Nála elhivatottabb, profibb szakembert keveset ismerek. A legjobb szívvel ajánlom mindenkinek.

Rendezvényfotózással kapcsolatos gyakori kérdések

Mennyibe kerül a rendezvényfotózás, mik az árak?


Egy átlagos rendezvény fotózását 15.000-20.000Ft.- közötti órabérrel szoktam elvállalni. A pontos ár a rendezvény jellegétől, a határidőtől, illetve még számos tényezőtől függ. Minden érdeklődőmet szeretném arra kérni, hogy a kapcsolat résznél, egy gyors árajánlatkérőt küldjenek nekem, és csapatom igyekszik 1 munkanapon belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldeni mindenkinek.
Vállalsz-e esküvői fotózást?


Esküvői fotózással nem foglalkozom, ezzel kapcsolatban sajnos nem fogok tudni segíteni Nektek, kizárólag céges rendezvényeket tudok elvállalni.
Mikor készülnek el az utómunkázott, végleges képek a rendezvényünkről?


Sokszor már az esemény alatt is szükség van néhány rendezvényfotóra, hogy felkerülhessenek a közösségi média felületekre, vagy átadhatóak legyenek a sajtó képviselőinek. Ha ilyen igény merül fel, akkor már a helyszínen elkészítem és átadom ezt a néhány képet. A rendezvény után végezzük el az összes többi kép szerkesztését, utómunkázását, ez általában 2-3 munkanapot vesz igénybe.
Milyen infókat szükséges megadnunk ha ajánlatot kérünk rendezvényfotózásra?


A munkámat nagyban elősegíti, ha minél pontosabban ismerem az általad szervezett esemény részleteit. Ezekre az információkra biztosan szükség lesz: - Az esemény pontos időpontja, helyszíne és időtartama. - A rendezvény tematikája, forgatókönyve és fénypontjai. - Várhatóak-e kiemelt vendégek, VIP személyek? Ha ezeket átgondolod és összefoglalod, akkor garantált, hogy minden fontos momentum megörökítésre kerül, és az ajánlatadás is könnyebb lesz.
Átadod-e a nyers képeket?


Alapesetben nem szoktam átadni a nyers fotókat. Ennek az az oka, hogy a nyers fotó egy félkész termék. Végleges formáját a retusálással, valamint a megfelelő utómunkával nyeri el, ezért sajnos ezeket a képeket nem tudom átadni Nektek. Természetesen vannak speciális esetek, például ha egy ügynökség vagytok, ahol vannak profi grafikusok, akikről tudom, hogy náluk jó kezekben lesznek a fotóim, úgy természetesen meg tudunk egyezni ezzel kapcsolatban.
Hogyan kapjuk meg a kész rendezvényfotókat?


A kész fotókat online, felhőben adom át, egy kizárólag Nektek szóló, jelszóval védett letöltési link segítségével.
Megőrzöd az elkészült fotókat?


Minden fotómat a projekt zárásától kezdődően 3 évig eltárolok, bármikor visszakereshető, újradolgozható formában.
Mindent elolvastam, de lenne még kérdésem, mit tegyek?


Ebben az esetben chat ablakunkban, vagy a kapcsolat oldalunkon nagyon nagy szeretettel várjuk további kérdéseidet.

Elégedett ügyfeleim

Marriott_Logo.svg.png
erste-bank-logo.png
BNP2.png
sophos-logo.png
OCInvestmentSolutions_logo.png
logo_szamlazzhu_narancs.png
logo_black_twocolor.png
00395.png
download.jpeg
Metro_logo_Cash_and_Carry.png
Apollo-Tyres-logo-1920x1080.png
deep_logo_0.png
Őzse Attila
Néhány
szóban rólam
10 év a rendezvényfotózásban hosszú idő.
Bátran kijelenthetem, hogy nincs olyan szituáció, váratlan helyzet, vagy téma amivel ne találkoztam volna már a szakmában. 
Amennyiben velem dolgoztok, a fiatalok lelkesedésével, viszont nagyon komoly szakmai tapasztalattal fogom megörökíteni a legjobb pillanataitokat.
 

📸 Vegyük fel a kapcsolatot

Profi rendezvényfotóst keresel?

Kérlek töltsd ki a lent látható fél perces űrlapot

és 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot.

Emailt is tudsz küldeni:

info@ozseattila.com

Telefonon is elérsz, hétköznap 09:00-17:00 között:

+36307033892