reklámfotózás_11

Profi reklám és divatfotózás

Budapesten és országszerte

10 éves fotográfusi pályám során számtalan cégnek dolgoztam már mint reklámfotós, legyen szó nagyobb multikról, vagy kisebb kkv-król. Tekintsd meg referenciáimat, amennyiben pedig tetszenek a látottak, ne habozz az oldal alján árajánlatot kérni.

Munkáim

Reklámfotózás

 
corinthia reklámfotó
Le Bar - lifestyle fotók
marriott fittness reklámfotó
Fitness club by Marriott Budapest
corinthia reklámfotó 3
A Szépség és a Szörnyeteg - lifestyle fotók
corinthia reklámfotó 13
Corinthia Hotel - F&B csapatkép
corinthia reklámfotó 17
Corinthia Hotel - local experience

Ügyfeleim mondták

usztics lili

Attila egy nagyon nyitott, elképesztően rugalmas, profi szakember, valódi szenvedéllyel a fotózás iránt. Szeret "out-of-the-box" gondolkodni, nagyon jól megérzi, hogy hogyan kell karakteressé tenni akár egy átlagos témát is. Közös munkánk mindig zökkenőmentesen zajlik, igazi gondolatolvasó, aki pár mondatból is első megérti hogy mire van szükségünk a képeken.

Screen Shot 2021-02-11 at 10.26.15.png

Már több éve dolgozunk együtt Attilával. Nála elhivatottabb, profibb szakembert keveset ismerek. A legjobb szívvel ajánlom mindenkinek.

Reklámfotózással kapcsolatos gyakori kérdések

Mennyibe kerül a reklámfotózás, mik az árak?


Egy reklámfotózás elképesztően változó paraméterekkel bírhat. Lehetetlen egy egységes árazást kialakítani, mert minden projekt más és más. Az ár rengeteg tényezőtől függ: - Hány napos lesz a fotózás? - Fognak szerepelni modellek a képeken? Ki intézi őket, én vagy Ti? - Az utómunkát a fotós csinálja, vagy Ti megoldjátok? - Mi a helyszín? Nálunk fotózunk a stúdióban, vagy ki kell szállni külső helyszínre? - Milyen határidővel igénylitek a fotókat? Sürgős, vagy van időnk? Amint látod, rengeteg kérdés felmerül a pontos ajánlatádás előtt. Minden érdeklődőmet szeretném arra kérni, hogy a kapcsolat résznél egy gyors árajánlatkérőt küldjenek nekem, és csapatom igyekszik 1 munkanapon belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldeni mindenkinek.
A készült képek milyen felbontásúak lesznek?


Nyomdai előkészítéshez 300dpi-ben, webes felhasználáshoz 150 dpi-ben adjuk át a képeket. A képek mérete közös megegyezés alapján dől el.
Van lehetőség próbafotózásra?


Természetesen van. Ezzel kapcsolatban kérlek az árajánlatkérésnél jelezd, hogy próbafotózást is szeretnél kérni.
Átadod-e a nyers képeket?


Alapesetben nem szoktam átadni a nyers fotókat. Ennek az az oka, hogy a nyers fotó egy félkész termék. Végleges formáját a retusálással, valamint a megfelelő utómunkával nyeri el, ezért sajnos ezeket a képeket nem tudom átadni Nektek. Természetesen vannak speciális esetek, például ha egy ügynökség vagytok, ahol vannak profi grafikusok, akikről tudom, hogy náluk jó kezekben lesznek a fotóim, úgy természetesen meg tudunk egyezni ezzel kapcsolatban.
Hosszabb munka esetén jár mennyiségi kedvezmény?


Természetesen, nagyon kedvező mennyiségi kedvezmény konstrukciónk van. A részletekért keress meg minket.
Mindent elolvastam, de lenne még kérdésem, mit tegyek?


Ebben az esetben chat ablakunkban, vagy a kapcsolat oldalunkon nagyon nagy szeretettel várjuk tovébbi kérdéseidet.
De mégis: drága, vagy olcsó nálad egy reklámfotózás?


Nem én vagyok a legolcsóbb reklámfotós a piacon, de nem is sorolnám magam a megfizethetetlen kategóriába. Mindig is arra törekedtem az árazásnál, hogy igen is kérjem meg azt az összeget, amiből a vállalkozásom fenntartható tud maradni, viszont ennek ellenére igyekszem az elérhető kategóriában maradni. Az ár-érték arány tökéletes egyensúlya, ez a célom, már az indulásom óta.

Elégedett ügyfeleim

Marriott_Logo.svg.png
kisspng-corinthia-hotel-london-corinthia
12764439_460747977469389_296123050509289
logo_szamlazzhu_narancs.png
erste-bank-logo.png

KAPCSOLAT

Kérlek töltsd ki a lent látható ajánlatkérőt

és részletes árajánlatot küldök neked

Emailt is tudsz írni:

info@ozseattila.com

Telefonon is elérsz, hétköznap 09:00-17:00 között:

+36307033892