szálloda fotózás

Szálloda fotózás

Budapesten és országszerte

Sajat_2020_color-1_final.jpg

🙌 Szia, Attila vagyok.

Szállodai fotózással foglalkozom Budapesten és országszerte, több mint 10 éve.

10 éves pályám során volt szerencsém a legkülönfélébb luxushotelekhez, úgy mint a Corinthia Hotel Budapest, vagy a Marriott, de vidéken is megfordultam már 4 csillagos szállodkban, mint például a Residence hotel Ózon.

 

A szállodai fotózás én azt gondolom egy külön szakma. Az szállodai fotózás nagyon komplex, munkám során nem csak a fotózáshoz kell értenem, hanem tisztában kell lennem alapvető fogalmakkal: mit csinál a concierge, a front office, hogyan épül fel strukturálisan egy hotel, ki milyen területekeért felel, milyen vizuális stílusban kell fotózni egy luxusszállodának, illetve egy vidéki négy csillagnak.

 

Kérlek tekintsd meg referenciáimat, amennyiben pedig tetszenek a látottak, az oldal alján tudsz tőlem árajánlatot kérni.

Hotelfotós munkáim

 
corinthia executive suite
Corinthia Hotel - Executive suite
CHB_COO_aug_2018-1.jpg
Stephan Killinger - portrék
837_1525159811696.jpg
Corinthia Hotel - ételfotók
CHB - Presidential Suite 2015_round7-2.j
Corinthia - Elnöki lakosztály
Marriott_fitness__mood_17_oct_2018_small
Fitness club by Marriott Budapest
Ozon_photoshooting_2018_sep_day4_small-2
Residence Hotel Ózon - Mátraháza
CHB_local_experience_24_nov_2017-5.jpg
Corinthia Hotel - local experience

Ismerj meg, hogy dolgozom!

Olvasd el blogbejegyzéseimet

Szállodafotózással kapcsolatos gyakori kérdések

Mennyibe kerül a szállodafotózás, mik az árak?


Egy szálloda fotózása elképesztően változó paraméterekkel bírhat. Lehetetlen egy egységes árazást kialakítani, mert minden projekt más és más. Az ár rengeteg tényezőtől függ: - Mekkora szállodáról van szó? - Milyen jellegű fotókat szeretnétek: csak a szobákat fotózzuk, vagy ételfotókra, esetleg portrékra is szükségetek van? - Szükség van-e modellekre a képeknél? - Szükség van-e drónfelvételekre? - Hol található helyileg a szálloda, Budapesten, vagy vidéki kiszállás szükséges? - Milyen határidővel igénylitek a fotókat? Sürgős, vagy van időnk? Amint látod, rengeteg kérdés felmerül a pontos ajánlatádás előtt. Minden érdeklődőmet szeretném arra kérni, hogy a kapcsolat résznél egy gyors árajánlatkérőt küldjenek nekem, és csapatom igyekszik 1 munkanapon belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldeni mindenkinek.
Van lehetőség enteriőr stylist segítségére is?


Természetesen, vannak erre jól működő partnereink. Amennyiben enteriőr stylist segítségét is szeretnétek kérni a fotózásnál, kérlek ezt az árajánlatkérőben jelezzétek.
Van lehetőség előzetes helyszínbejárásra?


Természetesen van, sőt, ezt kifejezetten szoktam is kérni minden fotózás előtt. Az áraim tartalmaznak egy teljeskörű helyszínbejárást a munka megkezdése előtt annak érdekében, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a fotózásra.
Átadod-e a nyers képeket?


Alapesetben nem szoktam átadni a nyers fotókat. Ennek az az oka, hogy a nyers fotó egy félkész termék. Végleges formáját a retusálással, valamint a megfelelő utómunkával nyeri el, ezért sajnos ezeket a képeket nem tudom átadni Nektek. Természetesen vannak speciális esetek, például ha egy ügynökség vagytok, ahol vannak profi grafikusok, akikről tudom, hogy náluk jó kezekben lesznek a fotóim, úgy természetesen meg tudunk egyezni ezzel kapcsolatban.
Mindent elolvastam, de lenne még kérdésem, mit tegyek?


Ebben az esetben chat ablakunkban, vagy a kapcsolat oldalunkon nagyon nagy szeretettel várjuk tovébbi kérdéseidet.
De mégis: drága, vagy olcsó?


Nem én vagyok a legolcsóbb fotós a piacon, de nem is sorolnám magam a megfizethetetlen kategóriába. Mindig is arra törekedtem az árazásnál, hogy igen is kérjem meg azt az összeget, amiből a vállalkozásom fenntartható tud maradni, viszont ennek ellenére igyekszem az elérhető kategóriában maradni. Az ár-érték arány tökéletes egyensúlya, ez a célom, már az indulásom óta.
A szoba és épületfotók mellett más jellegű fotózásban is tudsz nekünk segíteni?


Természetesen. Ez volt a célom már az elejétől, amikor elkezdtem szállodafotózással foglalkozni. A legkisebb gondotok is nagyobb annál, minthogy külön szolgáltatót keressetek szobafotózásra, vagy ételfotózásra, nálam ezeket egy helyen, egy szolgáltatótól megkapjátok. Ezzel rengeteg kört spóroltok: ugyanis egy ember ellátja az összes felmerülő feladatot: az enteriőrfotózást, az ételfotózást és a portrékat, de még a rendezvényeket is. Ezzel gyakorlatilag fényéveket spórolhattok a szervezésben, az anyagiakról nem is beszélve.

Ügyfeleim mondták

usztics lili

Attila egy nagyon nyitott, elképesztően rugalmas, profi szakember, valódi szenvedéllyel a fotózás iránt. Szeret "out-of-the-box" gondolkodni, nagyon jól megérzi, hogy hogyan kell karakteressé tenni akár egy átlagos témát is. Közös munkánk mindig zökkenőmentesen zajlik, igazi gondolatolvasó, aki pár mondatból is első megérti hogy mire van szükségünk a képeken.

Screen Shot 2021-02-11 at 10.26.15.png

Már több éve dolgozunk együtt Attilával. Nála elhivatottabb, profibb szakembert keveset ismerek. A legjobb szívvel ajánlom mindenkinek.

Elégedett ügyfeleim

Marriott_Logo.svg.png
kisspng-corinthia-hotel-london-corinthia
residenceozon.png
14979_Hotel Clark logo.png
17_PQ3289_Hotel_Sopron_arculat_logo_Nara
 

KAPCSOLAT

Kérlek töltsd ki a lent látható fél perces ajánlatkérőt

és részletes árajánlatot küldök neked.

Emailt is tudsz küldeni:

info@ozseattila.com

Telefonon is elérsz, hétköznap 09:00-17:00 között:

+36307033892