top of page
  • Szerző képeAttila Őzse

Szállodai fotózás a Mátrában: Egy nap hazai pályán.

Frissítve: 2023. márc. 28.

Na, tehát ugye van ez a Mátra nevű dolog, aminek lábánál helyezkedik el Gyöngyös kicsiny városa, ahol felnőttem. Gyöngyös nem sokat változott az évek alatt, mindig egy olyasféle időutazásban érzem magam amikor hazamegyek. Lényegében nincs olyan épület, utca, graffiti, amiről ne jutna eszembe valami, de hát tudjátok hogy megy ez.


Visszatérve a város mellett található hegyekre, turisztikailag most viszonylag nagyobb hype-ot kapott a környék, ezért sok szálloda lett felújítva / épült arrafelé.

Egy ilyen nagyobb szálloda a Hotel Residence Ózon is Mátraházán, amely ennek a projektnek lesz a témája.

A feladatunk lényegében az volt, hogy menjünk fel, töltsünk el ott egy napot modellekkel, és mutassuk be, hogy milyen is "a ház" télen.


Megérkeztünk, egy egész napos fotózás után "estem be", kb 18:30 körül, Tomiék az ügynökségtől már ott voltak (innen is pacsi és köszi Signature). Megittunk 2 pohár pezsgőt ami különösen jól esett, majd elindultunk fotózni az első session-re.

Az esti fotózás szépen lement, de úgy kimondottan semmi említésre méltó nem történt, aludtunk pár órát, majd 7:00-kor már lent kezdtünk a reggeliztetésnél.


Na, de ami ott történt az valami hajmeresztő volt. 7:30 körül miután felszállt a köd, elkezdtünk olyan fényeket kapni, hogy nem hittünk a szemünknek. Láttam már alapvetően pár napfelkeltét, viszonylag kevés dolgon nézek már "nagyot" ilyen téren, de ez valami elképesztően szép volt. Egy festménybe kerültünk, nem volt más választás, menni kellett "lőni" ahogy mondani szoktuk.


Na aztán a következő 5 óra hossza szokásos módon kiesett, vágtuk a geometriát a képekre, festettünk a napsugarakkal.


Szépen kijött. Képek pedig alul.




Ha esetleg szükségetek van egy profi fotós segítségére a szállodai fotóitok elkészítéséhez, megtekintheted szállodai fotózással kapcsolatos oldalamat, valamint ajánlatot is kérhetsz tőlem:

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page