Miért dolgozzon a cégetek profi portréfotóssal?

Frissítve: jan 14

Egy cég leghitelesebb arcai maguk a cég dolgozói, ennek ellenére a legtöbb munkahelyen rejtegetik őket. Pedig ennek nem kellene így lennie. Az alkalmazottak akár képviselhetik is a vállalkozásodat, és hidd el, ez felérhet ezer más marketingeszközzel!


Milyen munkáltató vagy?


Hallottad már az employer branding kifejezést? Ha nem, akkor ideje megismerkedned vele, ha pedig igen, de nem szentelsz kiemelt figyelmet a területnek, akkor itt a remek pillanat, hogy ezen változtass!


Egy cég jövője nagymértékben múlik azon, hogy kikkel dolgozik együtt. Az alkalmazottak fogják ugyanis azt a munkát elvégezni, ami a bevételt hozza. Igaz ez azokra, akik a konkrét terméket állítják elő, igaz a marketingesekre, igaz a HR-esekre, akik előbbieket kiválasztják stb. Mindenki, minden szinten hozzáteszi a magáét ahhoz, hogy a vállalkozás működjön és bevételt termeljen. Logikus, hogy minél jobb embereket szerzel meg egy-egy pozícióra, annál jobbak lesznek az eredmények.

És itt jön képbe az employer branding, azaz a munkáltatói márkaépítés. Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy a cégedről olyan képnek kell megjelennie a köztudatban, ami azt sugallja, jó nálad dolgozni. Így a legjobb szakemberek, legjobb dolgozók maguktól jönnek majd hozzád, aki pedig már ott van, nem akar elmenni máshová – jól hangzik, igaz?


A sikeres employer brandingnek számos eszköze van, de a kulcsot a meglévő alkalmazottaid jelentik. Ha ők jól érzik magukat a cégednél, jó híredet fogják kelteni munkáltatóként – és ez sokkal hitelesebb, mintha Te mondanád azt, hogy nálad a kerítés is kolbászból van.Hogy jön mindehhez a fotózás?


Kanyarodjunk vissza a bejegyzés elejére: a legtöbb munkahely nem igazán mutatja meg a dolgozóit, pedig ők lehetnek a cég leghitelesebb képviselői. Óriási lehetőség van abban, hogy maguk az alkalmazottak legyenek egy vállalkozás arcai, ezzel ugyanis többek közt azt hirdetik, hogy szeretik a munkahelyüket, elégedettek vele – ezért adják hozzá az arcukat.


Az, ha közepes minőségű, "szomszéd által készített" fotókat töltesz fel a céges weboldalatokra, akarva akaratlanul is azt sugallod, hogy a szolgáltatásod és a céged is középszerű.

De hát ez nyilván nem így van, neked valójában szupersztár csapatod van, akik szupersztárokhoz méltó fotókat érdemelnek.

A versenytársaid is komolyabban fognak venni, ha szuper céges portréid vannak, mert hát mindannyian tudjuk: a szolgáltatásod / terméked a csapatodtól lesz olyan, amilyen, a csapatod a céged lelke.

Ha tehát előnyös és megnyerő képeket akarsz a munkatársakról, a profi céges fotózás lesz jó megoldás számodra. Nem mellesleg ezzel is szerezhetsz egy pluszpontot a dolgozóknál: legtöbben örülnek neki, hogy igazán jó képek készülnek róluk!A céges fotózások a munkahelyen történnek, tehát semmilyen különösebb szervezésre nincs szükség. Legegyszerűbb, ha egy sima munkanapra szervezed, mikor a többség amúgy is bent van. Nincs szükség külső helyszínre, nem kell megoldani a fuvarokat, hiszen dolgozni egyébként is mindenki jár. A megvilágításról, háttérről mi ott is tudunk gondoskodni, emiatt ne aggódj – nem csak a stúdióban tudunk profi minőségű képeket készíteni.


Ahogy említettük, a munkatársak a cég leghitelesebb arcai, de csak ha megmutatod őket! Céges fotózásért keress minket bizalommal!


KÉREM A CÉGES FOTÓZÁS INFÓKAT


58 megtekintés0 hozzászólás

Őzse Attila 

1065 Budapest, Révay köz 4.

2021

Szerzői jogvédett tartalom © Copyright
  • Email
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram
  • Facebook