top of page
  • Szerző képeAttila Őzse

Attól, hogy nagyobb cég vagy, még lehetnek izgalmas portréfotóid - Future FM Zrt.

Frissítve: 2023. márc. 28.

Régen írtam már ilyen sztorizós posztot, most megjött a kedvem.

Nos, a Future FM-el már régebb óta együtt dolgozunk, az első fotóanyagot még talán 6 évvel ezelőtt, 2014-ben készítettük a Szilágyi Áronnal.

Most olyan dologgal kapcsolatban kerestek meg, hogy a megújuló weblaphoz szeretnének csinálni szuper portréfotókat.


A Future egy jól olajozott, kkv viszonylatban nagyobb árbevételű cég, mindig tudják mit akarnak, és ezt hajszál pontos briefekkel rendszerint alá is támasszák. Ebben az esetben sem történt ez máshogy: küldtek nekem egy szép összefoglalót, példa-fotókkal: "amilyeneket szeretnének", és "amilyeneket határozottan nem szeretnének".


A "nem szeretnének" címke alatt a legklasszikusabb céges portrékat küldték, amik már szerintem is meglehetősen lejáratottak és unalmasak: karba tett kéz, ezer dolláros mosoly, láttunk már ilyet párszor. Sajnos túl sokszor is, azt gondolom.


A lényeg tehát, hogy abszolút tudtam azonosulni problémával: nem szeretnének kliséket, olyan portrékban gondolkodnak, amire minden ügyfél és versenytárs felkapja a fejét, nem az hogy felkapja, beleég a gondolataiba úgy, hogy egy könnyen nem felejti el őket.


Nos, hát hozzám ezzel kapcsolatban a legjobb helyre jöttek, ugyanis én mindig jó cinkos vagyok egy ilyen "csínytevésre", amikor egy kicsit mást kell csinálni, egy kicsit ki kell szakadni a megszokott keretek közül.

Ez nekem hazai pálya, szíves örömest elvállaltam a felkérést.


Kitaláltuk hát, hogy a Studio Madison New York termében fogunk fotózni, ami lényegében egy loft lakás, szuper exkluzív bútorokkal, bőrrel, mintha csak a Wall Street-re látnánk rá az ablaknál állva.


A helyszín tehát adott volt, nagyon tetszett nekik az az anyag, amit az OC Investment-nek készítettem, tehát azon a vonalon indultunk el, természetesen kicsit a Future arculatára igazítva.


Szerintem szuper lett a végeredmény, jöjjenek a képek:



További portréfotós munkáimat ide kattintva megtekintheted:


bottom of page