top of page
  • Szerző képeAttila Őzse

Céges portréfotózás arculati színekkel: Meet

Frissítve: 2023. ápr. 26.

Szeretek elemezni. Emlékszem, már gyerekkoromban is bevett program volt, hogy az iskolai szünetekben csak ültünk a padon és néztük mi történik. Érdekel a körülöttem levő világ, mondhatni ilyen vagyok alkatilag.

Legfőképpen az emberek viselkedése érdekel, mit miért tesznek, miért dönt valaki úgy ahogy dönt, érdekel még akkor is, ha ez a téma sokszor teljesen megfejthetetlen és totál összefüggéstelen.


A Service Design pontosan ezzel foglalkozik:

Megmutatja, hogy egy felhasználó miként viselkedik az adott szolgáltatás igénybevétele közben, milyen gondjai, nem teljesített igényei vannak, miért lép be a szolgáltatás folyamatába, és azt hogyan hagyja el.

Igazából a kifejezés bonyolultabban hangzik, mint maga a valóság: a Service Designerek lényegében nem csinálnak mást, mint felhasználói viselkedéseket, mintázatokat elemeznek, és ebből szolgáltatás-fejlesztési következtetéseket vonnak le.

Afféle pszichológia-üzlet-szociológia kombó.


Nos, hát mondanom sem kell, amikor a Meet felkért céges portréfotók készítésére, nagyon megörültem. A téma amivel foglalkoznak nagyon közel áll hozzám, lényegében én is - illetve szerintem minden valamire való vállalkozó - legfőképpen ezt csinálja: elemez. Elemzi a vásárlóit, az oldallátogatóit, a konverzióját.

A közös érdeklődés tehát megvolt, úgy voltam vele, hogy ez a csapat csak jó fej emberekből állhat, akikkel minden bizonnyal izgalmas lesz találkozni.


Nos, itt már nem volt más hátra, minthogy elkészítsünk egy izgalmas portrésorozatot.

A Meet arculati színeivel dolgoztunk, a sárgával és a lilával.

Mindenképp egy progresszívebb megjelentést szerettünk volna alkalmazni, mert ez az egész Service Design még olyan early-adopter dolog, ennek megfelelően a műfaj újhullámosságát szerettük volna kiemelni a portrékkal.


Azt gondolom igencsak jól sikerültek a képek, én nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel.

Ha esetleg Ti is szeretnétek csapatotokkal ilyen, vagy hasonló portrésorozatot:Comentarios


bottom of page