céges fotózás

Céges fotózás, céges portréfotózás

Budapesten és országszerte

Növeljétek konverziós számaitokat professzionális portréfotókkal

Sajat_2020_color-1_final.jpg

🙌 Szia, Attila vagyok.

Csapatommal céges portréfotózással foglalkozunk Budapesten és országszerte, több mint 10 éve.

Tudtad?

A Princeton Egyetem 2014-ben publikált kutatása szerint, még a személyes találkozásnál is rövidebb idő (40 ezredmásodperc) alatt alkotunk véleményt valakiről, egy-egy fotó alapján.

 

Cégetek sikeres működéséhez tehát, ma már elengedhetetlen, hogy tudatosak legyetek a rólatok közölt képek terén is. Csapatunk pontosan ebben lesz segítségetekre, ugyan is olyan portrékat készítünk rólatok, amikkel a legjobb első benyomást érhetitek el, ezáltal növelhetitek a konverziók arányát.

céges fotózás

3 egyszerű érv, hogy miért mi vagyunk az ideális választás cégeteknek

10 éves tapasztalatunk van a portréfotózásban

Több tucat céggel dolgoztunk már az évek során, nagyon nehéz nekünk újat mutatni. Bátran kijelenthetjük, hogy nincs olyan személyiség, akit ne tudnánk feloldani egy jó fotó erejéig.

A határidőket betartjuk, hibamentesen dolgozunk

Nagy tapasztalatunknak köszönhetően ha velünk dolgoztok a fotózás egész biztosan a megbeszéltek szerint, maximális elégedettséggel fog megtörténni. Ha minket választotok nem kockáztattok, hanem biztosra mentek.

Profitot növelünk, a fotózás velünk nem költség, hanem befektetés

Nem szeretjük a kliséket. Olyan fotókat készítünk rólatok, amelyek leendő ügyfeleitek figyelmét felhívják és képesek azt megtartani. Egy jó portréfotó hibátlanul előmelegíthet egy sales meetinget, ezáltal sokszorosára növelve a konverziós számaitokat.

Cégek, akiknek már hozzájárultunk bevételeik növeléséhez

 
corinthia portré fotó
Corinthia Hotel Budapest portrék
Otthon_Centrum_Forbes_small-1.jpg
OC Investment (Forbes megjelenés)
séf portré
Séf portrék

Ismerj meg, hogy dolgozunk!

Olvasd el blogbejegyzéseinket

Ügyfeleink mondták

usztics lili

Attila egy nagyon nyitott, elképesztően rugalmas, profi szakember, valódi szenvedéllyel a fotózás iránt. Szeret "out-of-the-box" gondolkodni, nagyon jól megérzi, hogy hogyan kell karakteressé tenni akár egy átlagos témát is. Közös munkánk mindig zökkenőmentesen zajlik, igazi gondolatolvasó, aki pár mondatból is első megérti hogy mire van szükségünk a képeken.

Screen Shot 2021-02-11 at 10.26.15.png

Már több éve dolgozunk együtt Attilával. Nála elhivatottabb, profibb szakembert keveset ismerek. A legjobb szívvel ajánlom mindenkinek.

Céges portréfotózással kapcsolatos gyakori kérdések

Mire használható egy jó portréfotó?


A headshot, vagy a hagyományos portrék kiválóan használhatók önéletrajzban, LinkedIn-profilon, közösségi médiafelületeken, honlapon, blogon, céges impresszumban – tehát minden olyan felületen, ahol kiemelten fontos az első benyomás.
Biztos megéri ennyi pénz elköltenünk céges portréfotókra?


Ezt egész biztosan állíthatom, hogy igen. A prémium minőségű üzleti portréfotók mindig befektetésként működnek. Ha megnyerőek a rólatok készült képek, mérhetően több vásárlótok lesz, több partner fog Titeket választani. A cégek akikkel együtt dolgozom, mind úgy értékelik a közös munkát, hogy az egyik legjobban megtérülő költésük volt a fotózásra szánt összeg.
Egy nap alatt hány céges portré elkészítése az ideális?


Azt szoktam mondani, hogy maximum 30-40db portré elkészítését tudom elvállalni egy 8 órás fotózás alatt. Ennél többet nem javaslok, ha túl sok fotóalanyt szervezünk egy napra, annak hibázás lehet a vége. Inkább haladjunk lassabban, szánjuk rá az időt, ez az én álláspontom.
Milyen előnyökkel jár, ha megfelelően elkészített céges portrékat használunk?


Legyen szó álláskeresésről, vagy új ügyfelek megnyeréséről, a profi portréfotók mindig ki fognak Titeket emelni a tömegből. Korábbi céges ügyfeleimtől rendszeresen érkezik pozitív visszajelzés, hogy rengeteg ügyfelük, mint utólag kiderült, a szimpatikus céges portréik miatt választotta őket.
Átadod-e a nyers képeket?


Alapesetben nem szoktam átadni a nyers fotókat. Ennek az az oka, hogy a nyers fotó egy félkész termék. Végleges formáját a retusálással, valamint a megfelelő utómunkával nyeri el, ezért sajnos ezeket a képeket nem tudom átadni Nektek. Természetesen vannak speciális esetek, például, ha egy ügynökség vagytok, ahol vannak profi grafikusok, akikről tudom, hogy náluk jó kezekben lesznek a fotóim, úgy természetesen meg tudunk egyezni ezzel kapcsolatban.
Milyen és mennyi utómunka van a képeken?


Csapatommal az elkészült képeket a létező legmagasabb minőségben retusáljuk; javítjuk a zavaró részleteket, apróbb bőrhibákat, ám gondosan ügyelünk arra, hogy a fotó megtartsa természetességét, és a rajta szereplő személy alapvető vonásait.
Stúdióban vagy helyszíni kivonulással dolgozol?


Ez a létszámtól függ. 10 fő fölött már egyértelműen a helyszíni kivonulást szoktam javasolni. A kivonulás során kiviszek hozzátok a helyszínre mindent ami szükséges és egy teljes értékű fotóstúdióvá változtatjuk az irodátok egyik helységét.
Mennyibe kerül a céges portréfotózás, mik az árak?


Egy céges portréfotózás ára elképesztően változó. Lehetetlen egy egységes árazást kialakítani, mert minden projekt más és más. Ha mondani kellene egy hozzávetőleges értéket, akkor 5.000Ft.- és 15.000Ft.- közötti /fő áron működnek a portréfotózások, de az ár rengeteg tényezőtől függ: - Hány fő fotózásáról van szó? - Egyszínű háttérrel szeretnétek a portrékat, vagy egyedi háttérrel? - Szükség van-e sminkesre a képeknél? - Mi a helyszín? Nálunk fotózunk a stúdióban, vagy ki kell szállni külső helyszínre? - Milyen határidővel igénylitek a fotókat? Sürgős, vagy van időnk? Amint látod, rengeteg kérdés felmerül a pontos ajánlatadás előtt. Minden érdeklődőmet szeretném arra kérni, hogy a kapcsolat résznél, egy gyors árajánlatkérőt küldjenek nekem, és csapatom igyekszik 1 munkanapon belül részletes, személyre szabott árajánlatot küldeni mindenkinek.
De mégis: drága, vagy olcsó nálad egy céges portréfotózás?


Nem én vagyok a legolcsóbb céges fotós a piacon, de nem is sorolnám magam a megfizethetetlen kategóriába. Mindig is arra törekedtem az árazásnál, hogy igen is kérjem meg azt az összeget, amiből a vállalkozásom fenntartható tud maradni, viszont ennek ellenére igyekszem az elérhető kategóriában maradni. Az ár-érték arány tökéletes egyensúlya, ez a célom, már az indulásom óta.

Elégedett ügyfeleink

Marriott_Logo.svg.png
erste-bank-logo.png
kisspng-corinthia-hotel-london-corinthia
BNP2.png
sophos-logo.png
OCInvestmentSolutions_logo.png
logo_szamlazzhu_narancs.png
logo_black_twocolor.png
00395.png
download.jpeg
Metro_logo_Cash_and_Carry.png
Apollo-Tyres-logo-1920x1080.png
logo_vertical6.png
deep_logo_0.png
 

KAPCSOLAT

Kérlek töltsd ki a lent látható fél perces űrlapot

és 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot.

Emailt is tudsz küldeni:

info@ozseattila.com

Telefonon is elérsz, hétköznap 09:00-17:00 között:

+36307033892