céges fotózás

Céges fotózás, céges portréfotózás

Budapesten és országszerte

Növeljétek konverziós számaitokat professzionális portréfotókkal

Sajat_2020_color-1_final.jpg

🙌 Szia, Attila vagyok.
Csapatommal céges portréfotózással foglalkozunk Budapesten és országszerte, több mint 10 éve.

Tudtad?

A Princeton Egyetem 2014-ben publikált kutatása szerint, még a személyes találkozásnál is rövidebb idő (40 ezredmásodperc) alatt alkotunk véleményt valakiről, egy-egy fotó alapján.

 

Cégetek sikeres működéséhez tehát, ma már elengedhetetlen, hogy tudatosak legyetek a rólatok közölt képek terén is. Csapatunk pontosan ebben lesz segítségetekre, ugyan is olyan portrékat készítünk rólatok, amikkel a legjobb első benyomást érhetitek el, ezáltal növelhetitek a konverziók arányát.

céges fotózás

3 egyszerű érv, hogy miért mi vagyunk az ideális választás cégeteknek

10 éves tapasztalatunk van a portréfotózásban

Több tucat céggel dolgoztunk már az évek során, nagyon nehéz nekünk újat mutatni. Bátran kijelenthetjük, hogy nincs olyan személyiség, akit ne tudnánk feloldani egy jó fotó erejéig.
A határidőket betartjuk, hibamentesen dolgozunk
Nagy tapasztalatunknak köszönhetően ha velünk dolgoztok a fotózás egész biztosan a megbeszéltek szerint, maximális elégedettséggel fog megtörténni. Ha minket választotok nem kockáztattok, hanem biztosra mentek.
Profitot növelünk, a fotózás velünk nem költség, hanem befektetés
Nem szeretjük a kliséket. Olyan fotókat készítünk rólatok, amelyek leendő ügyfeleitek figyelmét felhívják és képesek azt megtartani. Egy jó portréfotó hibátlanul előmelegíthet egy sales meetinget, ezáltal sokszorosára növelve a konverziós számaitokat.

Csak 2 perced van?
Akkor ez a bemutatkozó videó neked szól

 

Ismerj meg, hogy dolgozunk!

Olvasd el blogbejegyzéseinket

Miért dolgozzatok profi céges portréfotóssal?

Mi a gond a „házon belül” megoldott céges fotózásokkal?

Egyszerűen nem lesznek olyan minőségűek, hogy egy komoly cég számára vállalhatóak legyenek. Te, mint laikus, lehet, hogy nem tudod megfogalmazni, mi is a probléma velük, de ha rájuk nézel, látod, hogy valahogy az egész olyan „kevés”. Aztán megnézed a konkurencia weboldalát, ahol szakember által készített, jó minőségű képek vannak, és még inkább érezheted, hogy nem tudod azt a szintet hozni.

 

Mindannyian vizuálisak vagyunk, mutatjuk, hogy mi a különbség, aközött ha amatőrrel, vagy ha profival dolgozol:

céges fotózás
céges portréfotózás